21 nov 2008, 0:38

Мечта 

  Poesía » De amor
533 0 0
Гледам дъжда нежно ромолящ и
мечтая да отмие пламтящата сълза
и дъждът отми я - парливата сълза,
но замени я с хиляди сълзи.

Зад кънтящите сълзи скрих една,
никой да не разбере за любовта ми,
а мъката си споделих със облаците
нащърбени и насълзените треви.

Небето сълзите от лицето ми отми,
но остави спомена в сърцето напоен
и с всеки удар - тихо, свито -
отчупя късче от Чернобелия портрет...
 


© Богомил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??