15 jul 2012, 22:30

Мечта 

  Poesía » Filosófica
589 0 2

Всеки има своите падения,

свойте мигове на радости и откровения,

свойте малки тайни, свойте сбъднати мечти -

стоплящи го в мрачни дни.

 

И всеки ден същият е като вчерашния,

но някак по-различен може би!

Но никога не ще е като утрешния - 

пълен с приключения и мечти.

 

И всяка нощ изпълнена с копнежи е.

И мисли чудни  плуват в твоя ум.

Последна ще умре надеждата,

а може би ще надживее и последния ти дъх.

 

Ще се пренесе в твоя млад наследник,

ще бъде негова мечта,

ще бъде той първият заселник 

в този свят на чудеса.

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??