Всеки има своите падения,
свойте мигове на радости и откровения,
свойте малки тайни, свойте сбъднати мечти -
стоплящи го в мрачни дни.
И всеки ден същият е като вчерашния,
но някак по-различен може би!
Но никога не ще е като утрешния -
пълен с приключения и мечти.
И всяка нощ изпълнена с копнежи е.
И мисли чудни плуват в твоя ум.
Последна ще умре надеждата,
а може би ще надживее и последния ти дъх.
Ще се пренесе в твоя млад наследник,
ще бъде негова мечта,
ще бъде той първият заселник
в този свят на чудеса.
© Цветина Ненчева Все права защищены