6 feb 2011, 7:15

Мечта 

  Poesía » De amor
933 0 20

Не знам, какво така обзема ме

щом в утрото от сън се будя?

Дали не е то продължение

на сънищата мои чудни?

 

Или мечта, до мен в леглото

една жена да се притисне

и полусънна, с дъх на лотос,

кафе с целувка да поиска.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??