15 oct 2008, 16:08

Мечта 

  Poesía » De amor
569 0 1

Мечта

Пробужда се градът от тъмнината,
сънливо отваря очи,
опитва се с лъчи да разсее мъглата
и успява почти.

С него и аз отварям клепачи,
но много боли.
В съня си искам да остана - там не плача.
Там си ти.

И надявам се тайничко  през деня
да те видя.
Знай, чувствам безкрайна вина
за тази обида!


Излизам. Вървейки сред утринния мрак
замечтана мисля
как искам да целувам твоите устни пак
без да ми писва.

И да ми простиш, че съм сгрешила.
Това е мечта...
И да ме прегърнеш, за да ми дадеш сила.
Как искам това...


Виждам те и казвам ти, че все още
те обичам така.

Слънчеви лъчи заливат улици и къщи.
Настъпва денят.


© Мирела Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??