30 sept 2016, 7:44

Мечта 

  Poesía » De amor
732 4 2

А дращи една мечта във очите му...
Чак до кокал дълбае в душата.
А себе си не намирам - различен е
и ми се заспива разплакана.

А понякога там има обичане,
както никое друго предишно.
Преди да го срещна, бях ничия,
преди да ме срещне, си го измислих.

А дращи една мечта във очите му...
И ми тежи на сърцето от взиране.
Прошепнато "Сбогом" вместо "Обичам те",
винаги е приличало на умиране.

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??