30.09.2016 г., 7:44 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
698 4 2

А дращи една мечта във очите му...
Чак до кокал дълбае в душата.
А себе си не намирам - различен е
и ми се заспива разплакана.

А понякога там има обичане,
както никое друго предишно.
Преди да го срещна, бях ничия,
преди да ме срещне, си го измислих.

А дращи една мечта във очите му...
И ми тежи на сърцето от взиране.
Прошепнато "Сбогом" вместо "Обичам те",
винаги е приличало на умиране.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??