11 ene 2023, 6:35

Мечта 

  Poesía » Para niños
529 4 12

За сцената мечтая
и планове си правя:
ще трябва да тренирам
как лъвове дресирам.

 

Чета и си мечтая
как в цирк да оседлая
лъвът като магаре, 
да скокне като яре.

 

Арената голяма
ще бъде с топ програма
с афро - танци лудешки
и ще направим смешки.

 

С маймуна, коте, куче
лесно май ще се случи! 
Но за този звяр голям
как респект да си предам?! 

 

Трябва май да пораста
че съм кокали торба!
Дресировка ли да дам? 
Ще мечтая само с плам! 

 

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

За сцената мечтая »

5 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??