11.01.2023 г., 6:35 ч.

Мечта 

  Поезия » За деца
523 4 12

За сцената мечтая
и планове си правя:
ще трябва да тренирам
как лъвове дресирам.

 

Чета и си мечтая
как в цирк да оседлая
лъвът като магаре, 
да скокне като яре.

 

Арената голяма
ще бъде с топ програма
с афро - танци лудешки
и ще направим смешки.

 

С маймуна, коте, куче
лесно май ще се случи! 
Но за този звяр голям
как респект да си предам?! 

 

Трябва май да пораста
че съм кокали торба!
Дресировка ли да дам? 
Ще мечтая само с плам! 

 

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

За сцената мечтая »

5 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??