25 jul 2007, 16:47

Мечта 

  Poesía » De amor
980 0 10

Обичах те красиво, непринудено 
                                           и сладко!
Но тъжното е, скъпи,
          че продължи твърде кратко.


Дали причината бе в теб!?
А може би в мен...?
Навярно ще намеря
отговора някой ден.

Бях щастлива -
не отричам!
Но краят е това.

Уморих се само да обичам,
- мечтая аз да съм обичана!

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??