Обичах те красиво, непринудено
и сладко!
Но тъжното е, скъпи,
че продължи твърде кратко.
Дали причината бе в теб!?
А може би в мен...?
Навярно ще намеря
отговора някой ден.
Бях щастлива -
не отричам!
Но краят е това.
Уморих се само да обичам,
- мечтая аз да съм обичана!
© Виолета Всички права запазени
Прегръщам те силно!!!