4 jun 2010, 21:43

Мечтание 

  Poesía
870 0 7

Исках да те докосна,

но не да докосвам стъкло.

Да се разливам диханно-росна

в сетивата ти. Да съм опора

стебло.

 

Исках да те усетя -

дъждовна буря в степ.

В небето ти самотно - комета

и сутрин угаснала да се

събуждам до теб.

 

Исках, но ми стана невъзможно,

щом срещнах две ледени очи.

Уби стихията ми ледено-дъждовно

и плаче Луната ми над тебе,

щом спиш!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??