1 jul 2009, 12:24

Мечтание 

  Poesía » De amor
1072 0 2

МЕЧТАНИЕ

 

Как искам аз да те погаля

с отронена сълза гореща.

 

Как искам аз да те погаля

със топла длан, пропита с нежност.

 

Как искам аз да те погаля със

устните си смели, напористи.

 

Как искам аз да те погаля със

свойте помисли най–чисти.

 

Как искам аз да те докосна

с сърцето си, омайно биле.

 

Как искам аз да те докосна

със погледа си, със душата

 

и  да  даря  ти  топлината,

събирана за теб, любима!

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти от сърце. И аз ти желая щастие, ако вече не е пристигнало ? Ако е пристигнало, да е за дълго !
  • Прекрасно обяснение в любов!Желая ти щастие!
Propuestas
: ??:??