Подлоста не е това което
носи радост на сърцето...
Тя коварство е голямо
и копнее за измяна.
Но в света и любовта царува!
Светъл ден на всекиго дарува.
Затова на подлостта ръка подай
със любов и обладай.
И нека във живота на човека
има радост и утеха.
Нека подлостта забравим...
И от злото се избавим.
© Ангел Todos los derechos reservados