22 abr 2021, 18:35

Мечтая, жадувам и копнея 

  Poesía » De amor
378 1 7

 

 

 

"За какво мечтаеш?",

попита ме разума,

и плахо създаде твоят образ в тъмнината.

Макар и страхливо... желаех да зърна,

само твоят лик в дълбината.

 

"За какво жадуваш?",

попита ме душата,

и спомените наши,тя възроди. 

Внезапно дойде и запълни празнотата,

и болката,която в мене гори. 

 

"За какво копнееш?",

попита ме сърцето,

и бурно извика твоето име.

Събрах смелост и извиках до небесата, 

че само за тебе, то бие!

 

Мими Великова

21.01.2021г.

гр.Русе

© Мими Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??