Не съм готов да се предам без време...
Не искам горчилката да усещам аз.
Не съм от хората които без време
да потънат в грях... човек съм.
Не търся върбовата свирка –
наплюнчена, писклива, но без глас.
Обичам гайда да приглася
земята ни красива, потънала във грях.
Не ме съдете, търся доброта...
човекът в мен крещи: моля, запазете
България за нашите деца.
Мила родино, ти си земен рай!!!*
____________________________________
* – Цветан Радославов (,,Мила родино")
© Ангел Todos los derechos reservados