Аз съм малък човек,
от мъничък град,
със голяма мечта
за големи дела.
Аз искам къща за двама
да построя.
Със градинка, тревичка
и малко цветя.
Във градинката куче,
кафяво на цвят
ще си бяга на воля
и ще ми тъпче цветята.
До къщата искам
да има гараж.
Във гаража да има
стелаж до стелаж.
На стелажите – книги,
книги безчет.
А под тях ще паркирам
бял Мерцедес.
С белия Мерцедес
ще обърна света -
Германия, Франция,
Франкфурт и Рим.
Но където да ида
ще искам аз
да се върна във моята
къща за двама.
Със градинка, тревичка
и малко цветя,
и кучето кафяво,
дето бяга си там.
Аз съм малък човек,
от мъничък град,
със голяма мечта
за големи дела.
© Константина Иванова Todos los derechos reservados