1 jun 2017, 11:52

Мечти 

  Poesía » Filosófica
260 0 0

Мечти

Посяваме мечти,
                     сезонно,
                      ежедневно
                       и в сънища дори.
Красиви,светли...
                       Пространствено летят.
Строители! Мисловно своя път градят.
И те политат - целунати от ангели
                         реалност - нова,
                          да ни сътворят.
Приказни актьори...
И мечтатели - градим съдби,
                           променяме си ролите.
Та нали живота е театър!
С любов да го изиграем,
                             премахнали товарите!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??