Мечтите ми като прелитащо ято.
Душата ми цветна алея с аромати.
Сърцето ми огнена пулсираща топка.
Кръвта гореща се разнася в мен.
Очите извори тихи и чисти.
Ръцете ми магьосници палави.
Мечтите ми превърнали живота в искри.
Грях и грешка, а желанието реалност.
Слънцето е лъч в любещо сърце.
Луната притихва вечер в нощта,
събира звездите около себе си.
Аз, покрита с небесен воал,
потъвам в твоята прегръдка.
Изгарят ме мечтите на твоето сърце.
Загубвам се от тихата и смълчана любов.
Аз съм щастлива!
Летя и изгарям!...
Обичам те с моите крилати мечти.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados