Jun 11, 2017, 7:52 PM

Мечти 

  Poetry » Love, Free verse
359 1 2

Мечтите ми като прелитащо ято.

Душата ми цветна алея с аромати.

Сърцето ми огнена пулсираща топка.

Кръвта гореща се разнася в мен.

Очите извори тихи и чисти.

Ръцете ми магьосници палави.

Мечтите ми превърнали живота в искри.

Грях и грешка, а желанието реалност.

Слънцето е лъч в любещо сърце.

Луната притихва вечер в нощта,

събира звездите около себе си.

Аз, покрита с небесен воал,

потъвам в твоята прегръдка.

Изгарят ме мечтите на твоето сърце.

Загубвам се от тихата и смълчана любов.

Аз съм щастлива!

Летя и изгарям!...

Обичам те с моите крилати мечти.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??