17 sept 2014, 9:50

Мечти, мечти... 

  Poesía » De humor
487 0 1

                                     Посвещавам на вечно недоволните

 

Идея от :

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=303440

 

Поисках да съм лъскаво Ферари

и някой с диаманти да ме натовари,

а после  най-перверзната  девица

в салона кожен да склони главица.

 

Поисках си британската корона,

на Кейт и Уйлям от бебока трона.

А папата ръка да ми целува.

Барак Обама да ми козирува.

 

Актьор да съм – най-търсен и известен.

От Чарли Шийн да съм по-готин, свестен.

А в краен случай и на подиума моден

да съм харесван, глезен и свободен.

 

Поисках да съм здание старинно,

на Мона Лиза от усмивката по-фино.

Да съм реката Ганг, Килиманджаро

и най-тузарската в света цигара.

 

Навярно много ще се удивите,

че Бог изпълни до една мечтите.

Ама нали главата ми е овча...

пак искам да съм Груйо от Сатовча.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??