Посвещавам на вечно недоволните
Идея от :
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=303440
Поисках да съм лъскаво Ферари
и някой с диаманти да ме натовари,
а после най-перверзната девица
в салона кожен да склони главица.
Поисках си британската корона,
на Кейт и Уйлям от бебока трона.
А папата ръка да ми целува.
Барак Обама да ми козирува.
Актьор да съм – най-търсен и известен.
От Чарли Шийн да съм по-готин, свестен.
А в краен случай и на подиума моден
да съм харесван, глезен и свободен.
Поисках да съм здание старинно,
на Мона Лиза от усмивката по-фино.
Да съм реката Ганг, Килиманджаро
и най-тузарската в света цигара.
Навярно много ще се удивите,
че Бог изпълни до една мечтите.
Ама нали главата ми е овча...
пак искам да съм Груйо от Сатовча.
© Нина Чилиянска All rights reserved.