5 feb 2009, 17:55

Мечтите, които не умират 

  Poesía » De amor
1155 0 4

           Спомени изтъркани са оставили следи...

           Открих те в отминалите красиви дни...

           Сезоните заличиха всичките ни нощи...

           А слънцето роди нов ден без теб...

           Денят, който е оставил път към теб...

           Пътят, отрупан в розите, които ме раздират...

           А от раните се ражда красотата на несбъднати мечти.

           Мечтите, които никога не умират...

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??