25 mar 2009, 1:00

Мед 

  Poesía » De amor
758 0 15

                      Мед

Когато често ме отбягваш,
край мен политнала възбог,
раняваш ме с усмивка блага
или ме галиш с поглед строг.

Не съм красавец... Но Всемирът
ти праща лъч или привет:
че и  от полски храст се сбира  
прозрачен ароматен мед...

© Ивайло Терзийски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??