25 мар. 2009 г., 01:00

Мед 

  Поэзия » Любовная
788 0 15

                      Мед

Когато често ме отбягваш,
край мен политнала възбог,
раняваш ме с усмивка блага
или ме галиш с поглед строг.

Не съм красавец... Но Всемирът
ти праща лъч или привет:
че и  от полски храст се сбира  
прозрачен ароматен мед...

© Ивайло Терзийски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??