23 jun 2017, 23:59

Мед 

  Poesía » De amor
587 0 2

не

няма да ти нося кафе на сутринта

ще значи, че се будя за теб

и ще ме видиш рошава, гола, без грим

не

няма да пием фреш на обяд

ще значи, че те искам при мен

целия ден, на дивана, до късен следобед

не

няма да завършваме с чай вечерта

ще значи, че на сутринта

кафето ще те чака

не

не бих го направила

това не съм аз

не съм аз

не съм

не с..

 

някак запомних че обичаш всичко, ако има 2 лъжици мед

© Таня Todos los derechos reservados

.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??