23.06.2017 г., 23:59 ч.

Мед 

  Поезия » Любовна
571 0 2

не

няма да ти нося кафе на сутринта

ще значи, че се будя за теб

и ще ме видиш рошава, гола, без грим

не

няма да пием фреш на обяд

ще значи, че те искам при мен

целия ден, на дивана, до късен следобед

не

няма да завършваме с чай вечерта

ще значи, че на сутринта

кафето ще те чака

не

не бих го направила

това не съм аз

не съм аз

не съм

не с..

 

някак запомних че обичаш всичко, ако има 2 лъжици мед

© Таня Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??