30 jun 2009, 21:27

Медуна 

  Poesía » Para niños
776 0 2

Медуна

 

Медна, медуна, медунка.

Сладка и нежна муцунка.

 

Крачи по горски пътечки,

чупи тя  хиляди клечки.

 

После гърнето напада

с дивна и страстна наслада.

 

Медни си устни облизва.

Страстен перчем си зализва.

 

Медна , медуна , медунка.

Сладка и нежна муцунка.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??