12 abr 2007, 4:43

механично 

  Poesía
609 0 9
Механично заделя
оскотялото лицемерие
килограми застреляни
от сърцето на делника.

В саморъчно направена
тъжнокрака количка
е затрупало с камъни
осквернените истини.

От скалъпени разкази
оживяли в интриги
те превръща във разпнат
на гърба на бесилото.


В кривопътни безсрамия
нагласена безчувственост
механично заравя
непроплакала съвест.

Във пустинния кръг
мълчаливо съгласие
те залива пороят
на лъжливи приятелства.


Много време е нужно
да отгледаш доверие
само миг те разкъсва
на трохи от съмнения.


Механично се луташ
с тежеста на безумието,
във омраза изсъхваш
от безкръвно общуване.

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??