7 sept 2011, 15:54

Между 

  Poesía » Versos blancos
628 0 0

Между два бряга пътувам.

Но не стигам.

Вклиняване.

Студено ми е. Все така.

Оставям кървави следи.

Разминавам се с празни души.

Сенки и призраци - крачещи спомени.

Аз съм там и отвъд - между всички.

Без глас и очи.

И се изгубвам в среднощни сълзи.

Как да избягам от себе си?

Между вчера и днес е трудно, нали!...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??