Аз, ей така, само да вметна
за някои хора с комплекси,
а пък, а дано те вденат,
че животът става
значително,
осезаемо,
много по-лесен,
когато престане да им е важно
дали точно ТЕ СА ВИНОВНИ
и започнат да отговарят
на собствените си,
вместо на нечии
други, на чужди
очаквания.
А и само тук да добавя,
че е по-лека тази вина,
ако сте разочаровали
някого, някой друг,
даже няколко,
дори всичките,
а не себе си.
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados