27.07.2022 г., 22:46 ч.

Между другото 

  Поезия » Друга
302 1 0

Аз, ей така, само да вметна 
за някои хора с комплекси, 
а пък, а дано те вденат,
че животът става
значително,
осезаемо,
много по-лесен,

 

когато престане да им е важно
дали точно ТЕ СА ВИНОВНИ 
и започнат да отговарят 
на собствените си,
вместо на нечии 
други, на чужди 
очаквания.

 

А и само тук да добавя,
че е по-лека тази вина,
ако сте разочаровали
някого, някой друг,
даже няколко,
дори всичките,
а не себе си.
 

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??