... МЕЖДУ ДВЕ СЪРЦА...
Аз съм сърце с ангелски крила
и много хора съм влюбила.
Много щастие съм дала
на хората в балната зала.
Дете съм им ушила
и ръчичките съм му измила.
Никому лошо не съм сторила
и от никого любов не съм молила.
Затова сега съм сама,
но ето, едно мъжко сърце
с ангелски крила -
то ми иска любовта.
Но ако се присъединя,
ще убия любовта...
Хората ще са нещастни,
ще има злоби опасни!
Аз реших
и бързо се присъединих.
Ето, вече имаме си дъщеря,
която ще възвърне за хората любовта.
Възвърна я между кораба и лодката,
между кучето и котката.
Между бабата и дядото,
птиците в ятото...
Любомира Радева
© Ралица Костова Todos los derechos reservados