22 янв. 2010 г., 14:09

... Между две сърца... 

  Поэзия » Любовная
640 0 0

... МЕЖДУ ДВЕ СЪРЦА...

 

Аз съм сърце с ангелски крила

и много хора съм влюбила.

Много щастие съм дала

на хората в балната зала.

Дете съм им ушила

и ръчичките съм му измила.

Никому лошо не съм сторила

и от никого любов не съм молила.

Затова сега съм сама,

но ето, едно мъжко сърце

с ангелски крила -

то ми иска любовта.

Но ако се присъединя,

ще убия любовта...

Хората ще са нещастни,

ще има злоби опасни!

Аз реших

и бързо се присъединих.

Ето, вече имаме си дъщеря,

която ще възвърне за хората любовта.

Възвърна я между кораба и лодката,

между кучето и котката.

Между бабата и дядото,

птиците в ятото...

                               Любомира Радева

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??