Какво е да си на кръстопът -
разпъната между тъгата
и скритата мечта без плът,
спасяваща от самотата?
Не знам къде съм -
дали съм долу на земята,
с проблемите и стреса,
с болките и със тъгата!
Или съм горе в небесата -
във облаците да се рея?
И да се радвам с чудесата,
които ми дарява тайна фея?
Тъй искам да мечтая,
да грабна с пълни шепи обичта,
да засияя
и хиляди усмивки да даря!
Как хубави са моите фантазии,
но тъй далеч са от реалността...
Защо ли раждат се наказани
да бъдат преживяни само в мисълта?
Дали да бъда долу на земята,
или горе да се възнеса?
Не може да съм по средата...
а долу няма чудеса!
© Румяна Todos los derechos reservados