28 mar 2018, 2:06

Между полунощ и сутринта 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
589 0 2

Между полунощ и сутринта

 

Късно е... Отново.
Нищо ново!
Последен вятър ще притвори,
клепачите, които все се борят.
Звездите ще посипят лунната пътека.
Понякога сърце и ти с мене си говориш.
Ала в скорошната хронология те няма,
уж те следвам, но не мога да те чуя...

 

Късно е! Самотно.
Поредният самотен час.
Има толкоз занимания,
ала все самотни ми стоят.
Последен полъх,
после ще заспя.
Вятърът – и той.
Нали това е самотно занимание...

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??