Безумен детски копнеж,
летящ в пространството
между реалност и мечта.
Копнеж да се изкатеря
и летя, летя, летя.
Но копнежите
в детската душа
превръщат се единствено в мечта.
И пистата на моята душа
е линията,
врязана в дланта.
Кръвта е синьото море,
а гларусите - мойте страхове.
Видението пред очите -
спомен от любим човек,
тишината в гърдите
е края на мечтите.
10.08.2009 година
© Галя Георгиева Todos los derechos reservados