25 ene 2016, 20:01

Междугалактическо 

  Poesía
327 0 0

В две различни галактики

съществуваме с теб.

Питам и чудя се как ли

за твоята да получа билет,

дали пускат без виза,

без покана, за малко,

колко скъпо излиза,

колко време се чака...

Какво?

Междузвездните пътища

са научна фантастика ли?

Значи в някакво бъдеще

ще се случат... Нали?

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??