25.01.2016 г., 20:01 ч.

Междугалактическо 

  Поезия
330 0 0

В две различни галактики

съществуваме с теб.

Питам и чудя се как ли

за твоята да получа билет,

дали пускат без виза,

без покана, за малко,

колко скъпо излиза,

колко време се чака...

Какво?

Междузвездните пътища

са научна фантастика ли?

Значи в някакво бъдеще

ще се случат... Нали?

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??