Jan 25, 2016, 8:01 PM

Междугалактическо 

  Poetry
328 0 0

В две различни галактики

съществуваме с теб.

Питам и чудя се как ли

за твоята да получа билет,

дали пускат без виза,

без покана, за малко,

колко скъпо излиза,

колко време се чака...

Какво?

Междузвездните пътища

са научна фантастика ли?

Значи в някакво бъдеще

ще се случат... Нали?

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??