6 mar 2017, 18:51

Междусезоние 

  Poesía » Formas orientales
603 1 6

 

безлистни клони

се подпират на преспи

гнезда пустеят

 

* * *

сняг по върхове

напомня за зимни дни

южняк подухва

 

* * *

сини камбанки
вятър леко поклаща
зюмбюл ухае

 

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??