7 sept 2008, 21:00

Мека носталгия 

  Poesía » Versos blancos
655 0 3
На простора пред мен мисли съм провесил
и очите ми закриват за света,
една след друга падат капките
и съхне мисълта,
гъделичкана от вятъра -
мисълта за теб, любов, и за това кога ще се появиш...

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??