7 сент. 2008 г., 21:00

Мека носталгия 

  Поэзия » Белые стихи
652 0 3
На простора пред мен мисли съм провесил
и очите ми закриват за света,
една след друга падат капките
и съхне мисълта,
гъделичкана от вятъра -
мисълта за теб, любов, и за това кога ще се появиш...

© Серафим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??