2 oct 2009, 9:53

Меланхоличен стих 

  Poesía » Otra
821 0 4

Меланхоличен стих


Сама в тъмнината
               слушам...
                      тишината...



Моята малка самотност
е много по-голяма
от огромната
          самотност
               на вселената...


Излишна ли съм?...
... или забравена...
Несъществуваща?

А, да
болката...
Още съм жива.

Тихо ме прегърна самотата
и на лунното ми рамо
заплака в тъмнината...



© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??