2.10.2009 г., 9:53 ч.

Меланхоличен стих 

  Поезия » Друга
733 0 4

Меланхоличен стих


Сама в тъмнината
               слушам...
                      тишината...



Моята малка самотност
е много по-голяма
от огромната
          самотност
               на вселената...


Излишна ли съм?...
... или забравена...
Несъществуваща?

А, да
болката...
Още съм жива.

Тихо ме прегърна самотата
и на лунното ми рамо
заплака в тъмнината...



© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??