13 oct 2009, 13:32

Мелнишко 

  Poesía » Otra
592 0 18


Земята ти – като разтворен череп.
Небето ти – небе, небе, небе!
Тук няма днес и утре, няма вчера.
Тук всичко е било. Каквото е.

Тук ставаш атом. Толкова си дребен.
Пясъчник. В по-бели светове.
Тук ставаш всичко, било преди тебе.
Тук ставаш всичко, идващо след теб.

Две глътки вино - Спомен и Забрава.
И утешен, за зло ли, за добро ли,
тук есента със листи те заравя.
Да те изрови слънчев лъч напролет.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??