Нота по нота, клавиш по клавиш,
струна по струна тя гали твоите уши.
Във въздуха трепти и пърха
като птица, в минута я
създаваш, стъпка по стъпка
Тя оживява като плам.
Живее и подскача в
твоята душа.
Там никне и расте.
Събужда се от сън и от искри,
окрилена от звезди,
тя създава и твори
мечти!
© Владимира Todos los derechos reservados