22.11.2019 г., 22:02 ч.  

Мелодия 

  Поезия » Свободен стих
566 0 0

Нота по нота, клавиш по клавиш,

струна по струна тя гали твоите уши.

Във въздуха трепти и пърха

като птица, в минута я

създаваш, стъпка по стъпка

Тя оживява като плам.

Живее и подскача в

твоята душа.

Там никне и расте.

Събужда се от сън и от искри,

окрилена от звезди,

тя създава и твори

мечти!

© Владимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??