8 feb 2024, 11:04

Мелодия опус 6 

  Poesía » Del paisaje
135 0 0

През пръстите измъква се небето,

Като уплашен скакалец подскача

Препъва си в тревичките сърцето

И после жално с облаците плаче.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??