Feb 8, 2024, 11:04 AM

Мелодия опус 6 

  Poetry » Landscape
125 0 0

През пръстите измъква се небето,

Като уплашен скакалец подскача

Препъва си в тревичките сърцето

И после жално с облаците плаче.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??